Det äkta Provence
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Förf., fil.mag. i europeisk etnologi, bor sedan 1991 i en provencalsk by. Kokbok med ca. 260 recept från Provence, de flesta enkla vardagsrätter med få ingredienser. Förf. beskriver varje enskild råvaras ursprung, historia och användningsområde. Gedigen information om den provensalska kokkonsten, matvanor, seder och bruk genom tiderna. Underhållande om ett stycke levande kulturhistoria. Inläst ur Nilsson & Nilsson, 2002
Av: Marianne Zenius Kreutzmann
Inläsare: Marianne Isaksson
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 14 tim., 6 min.
Utförlig titel: Det äkta Provence
Orginaltitel: Provence køkkenet
Förlaga: Inläst ur: Malmö : Nilsson & Nilsson, 2002. ISBN 9789197221405
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2003
Förlagans ISBN: 9789197221405
Klassifikation: Qcabd-jz Provence, Njz Provence, Qcabd-jz Provence/TC, Njz Provence/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: Malmö : Nilsson & Nilsson, 2002. ISBN 9789197221405
Filstorlek: 292 MB
Medienummer: C24440
Översättare: Carin Stentorp