Gå till huvudinnehåll

Det äkta Provence : maten, landskapet & historien

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Förf., fil.mag. i europeisk etnologi, bor sedan 1991 i en provencalsk by. Kokbok med ca. 260 recept från Provence, de flesta enkla vardagsrätter med få ingredienser. Förf. beskriver varje enskild råvaras ursprung, historia och användningsområde. Gedigen information om den provensalska kokkonsten, matvanor, seder och bruk genom tiderna. Underhållande om ett stycke levande kulturhistoria. Inläst ur Nilsson & Nilsson, 2002

Av: Marianne Zenius Kreutzmann

Inläsare: Marianne, IsakssonMarianne Isaksson

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 14 tim., 6 min.

Utförlig titel: Det äkta Provence : maten, landskapet & historien

Orginaltitel: Provence køkkenet

Förlaga: Inläst ur: Malmö : Nilsson & Nilsson, 2002

Utgivare: Enskede: TPB, 2003

Klassifikation: Qcabd-jz Provence, Njz Provence

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Malmö : Nilsson & Nilsson, 2002"

Medienummer: C24440

Översättare: Carin Stentorp