Det äkta Provence : maten, landskapet & historien
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Förf., fil.mag. i europeisk etnologi, bor sedan 1991 i en provencalsk by. Kokbok med ca. 260 recept från Provence, de flesta enkla vardagsrätter med få ingredienser. Förf. beskriver varje enskild råvaras ursprung, historia och användningsområde. Gedigen information om den provensalska kokkonsten, matvanor, seder och bruk genom tiderna. Underhållande om ett stycke levande kulturhistoria. Inläst ur Nilsson & Nilsson, 2002
Av: Marianne Zenius Kreutzmann
Inläsare: Marianne, IsakssonMarianne Isaksson
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 14 tim., 6 min.
Utförlig titel: Det äkta Provence : maten, landskapet & historien
Orginaltitel: Provence køkkenet
Förlaga: Inläst ur: Malmö : Nilsson & Nilsson, 2002
Utgivare: Enskede: TPB, 2003
Klassifikation: Qcabd-jz Provence, Njz Provence
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Malmö : Nilsson & Nilsson, 2002"
Medienummer: C24440
Översättare: Carin Stentorp