Gå till huvudinnehåll

Mat - vad är det?

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Bokens tema är mat och matproduktion. Förf:na, vetenskapsjournalist och managementkonsult, skriver om genteknik, functional food, djuruppfödning, hormoner, tillsatser, den multinationella livsmedelsindustrin m.m. De vill underlätta för konsumenten att välja mat. Fakta och funderingar blandas, vilket ger läsaren möjlighet att ta del av den debatt som förs i media. Inläst ur Alfabeta Anamma, 2001

Av: Håkan Borgström, Karin Sjöndin

Inläsare: Marika, BergströmMarika Bergström

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 4 tim., 31 min.

Utförlig titel: Mat - vad är det?

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : AlfabetaAnamma, 2001

Utgivare: Enskede: TPB, 2003

Klassifikation: Qca, Pmbb, Qd

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.0)" "Inläst ur: Stockholm : AlfabetaAnamma, 2001"

Medienummer: C22232