Mat - vad är det?
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Bokens tema är mat och matproduktion. Förf:na, vetenskapsjournalist och managementkonsult, skriver om genteknik, functional food, djuruppfödning, hormoner, tillsatser, den multinationella livsmedelsindustrin m.m. De vill underlätta för konsumenten att välja mat. Fakta och funderingar blandas, vilket ger läsaren möjlighet att ta del av den debatt som förs i media. Inläst ur Alfabeta Anamma, 2001
Av: Håkan Borgström, Karin Sjöndin
Inläsare: Marika, BergströmMarika Bergström
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 4 tim., 31 min.
Utförlig titel: Mat - vad är det?
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : AlfabetaAnamma, 2001
Utgivare: Enskede: TPB, 2003
Klassifikation: Qca, Pmbb, Qd
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.0)" "Inläst ur: Stockholm : AlfabetaAnamma, 2001"
Medienummer: C22232