Carl Butlers kokbok
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
En klassisk kokbok från 1974. Carl Butlers filosofi i köket är att det är känslan och intresset som är matens främsta krydda. Hans förebild är gamla tiders bondkök. Man behöver inte vara en avancerad kock för att skapa en fantastisk måltid. Det är istället en god stämning kring bordet och gemenskap i måltiden som gör att maten blir näring för såväl kropp som själ. Recepten är tydliga och enkla att följa. C.B., 1929-2010, kock och krögare
Av: Carl Butler
Inläsare: Örjan, BlixÖrjan Blix
Språk: Svenska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 5 tim., 12 min.; 111 sidor
Utförlig titel: Carl Butlers kokbok
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Forum, 1974 (tr. 1997). ISBN 91-37-11201-5, 978-91-37-11201-5 (genererat)
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2014
Förlagans ISBN: 9137112015
Klassifikation: Qcaa
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud" "Speltid: 5 tim., 12 min.; 111 s. : ill." "Inläst ur: Stockholm : Forum, 1974 (tr. 1997). ISBN 91-37-11201-5, 978-91-37-11201-5 (genererat)"
Filstorlek: 133 MB
Medienummer: CA17631