Mat till vardags och fest när seklet var ungt
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Om landsbygdens kultur- och mattraditioner, om den ofta ensidiga vardagsmaten och den desto mer fantasifulla festmaten. Förf. var många år hemkonsulent i Östergötland
Av: Rut Wallensteen-Jaeger
Inläsare: Harald, NymanHarald Nyman
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 9 tim., 55 min.
Utförlig titel: Mat till vardags och fest när seklet var ungt
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : LT, 1981
Utgivare: Johanneshov: TPB, 2009
Klassifikation: Mxk-c, Qcaa
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Omredigering av inläsning från: SRF, Folkbildningssektionen" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1982" "Inläst ur: Stockholm : LT, 1981" "Boken är en sammanslagning av författarens Fester och kalasmat när seklet var ungt och Mat och dryck när seklet var ungt"
Medienummer: C28105