Gå till huvudinnehåll

Mat till vardags och fest när seklet var ungt

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Om landsbygdens kultur- och mattraditioner, om den ofta ensidiga vardagsmaten och den desto mer fantasifulla festmaten. Förf. var många år hemkonsulent i Östergötland

Av: Rut Wallensteen-Jaeger

Inläsare: Harald, NymanHarald Nyman

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 9 tim., 55 min.

Utförlig titel: Mat till vardags och fest när seklet var ungt

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : LT, 1981

Utgivare: Johanneshov: TPB, 2009

Klassifikation: Mxk-c, Qcaa

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Omredigering av inläsning från: SRF, Folkbildningssektionen" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1982" "Inläst ur: Stockholm : LT, 1981" "Boken är en sammanslagning av författarens Fester och kalasmat när seklet var ungt och Mat och dryck när seklet var ungt"

Medienummer: C28105