Läkande mat : [födoämnen som ger dig nyckeln till god hälsa]
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
När man äter är det viktigt att man tänker på helheten; kropp, hälsa och mat. Förf. skriver om mat som medicin, kostvanor, näringsämnen, matsmältning och näringsupptag. Utförlig genomgång av 50 födoämnen som anses värdefulla. Varje ämne beskrivs med medicinska egenskaper, användning, hälsoeffekter och näringsvärden. Tips och råd om vad man bör äta för att förebygga olika besvär, både fysiska och psykiska. Inläst ur Richter, 1997
Av: Miriam Polunin
Inläsare: Anna, DöblingAnna Döbling
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 14 tim., 39 min.
Utförlig titel: Läkande mat : [födoämnen som ger dig nyckeln till god hälsa]
Orginaltitel: Healing foods
Förlaga: Inläst ur: Malmö : Richter, cop. 1997
Utgivare: Enskede: TPB, 2005
Klassifikation: Qcab, Vmb
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Malmö : Richter, cop. 1997"
Medienummer: C53532
Översättare: Lisbet Holst