Gå till huvudinnehåll

Läkande mat : [födoämnen som ger dig nyckeln till god hälsa]

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

När man äter är det viktigt att man tänker på helheten; kropp, hälsa och mat. Förf. skriver om mat som medicin, kostvanor, näringsämnen, matsmältning och näringsupptag. Utförlig genomgång av 50 födoämnen som anses värdefulla. Varje ämne beskrivs med medicinska egenskaper, användning, hälsoeffekter och näringsvärden. Tips och råd om vad man bör äta för att förebygga olika besvär, både fysiska och psykiska. Inläst ur Richter, 1997

Av: Miriam Polunin

Inläsare: Anna, DöblingAnna Döbling

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 14 tim., 39 min.

Utförlig titel: Läkande mat : [födoämnen som ger dig nyckeln till god hälsa]

Orginaltitel: Healing foods

Förlaga: Inläst ur: Malmö : Richter, cop. 1997

Utgivare: Enskede: TPB, 2005

Klassifikation: Qcab, Vmb

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Malmö : Richter, cop. 1997"

Medienummer: C53532

Översättare: Lisbet Holst