Mat från Afrika :
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Kokbok med recept från Afrika. Den innehåller många spännande recept på vegetariska rätter, fisk-, kött- och kycklingrätter, efterrätter, bröd och annat från det afrikanska köket. Förlaga: Afrikagrupperna, 1996
Inläsare: Helena Gripe
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 2 tim., 36 min.
Utförlig titel: Mat från Afrika :
Förlaga: Inläst ur: 2. uppl. Stockholm : Afrikagrupperna, 1996. ISBN 91-85584-50-9, 978-91-85584-50-5 (genererat)
Utgivare: [Enskede]: [SRF], 2006
Förlagans ISBN: 9185584509
Klassifikation: Qcabd-p, Qcabd-p/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Överföring av analog inläsning från: Enskede : SRF, 1999 Inläst ur: 2. uppl. Stockholm : Afrikagrupperna, 1996. ISBN 91-85584-50-9, 978-91-85584-50-5 (genererat) Boken är en översättning från engelska och portugisiska av valda recept
Filstorlek: 144 MB
Medienummer: C78883