Mat från Afrika
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Kokbok med recept från Afrika. Den innehåller många spännande recept på vegetariska rätter, fisk-, kött- och kycklingrätter, efterrätter, bröd och annat från det afrikanska köket. Förlaga: Afrikagrupperna, 1996
Inläsare: Helena, GripeHelena Gripe
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 2 tim., 36 min.
Utförlig titel: Mat från Afrika
Förlaga: Inläst ur: 2. uppl. Stockholm : Afrikagrupperna, 1996. ISBN 91-85584-50-9, 978-91-85584-50-5 (genererat)
Utgivare: Enskede: SRF, 2006
Förlagans ISBN: 9185584509
Klassifikation: Qcabd-p
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : SRF, 1999" "Inläst ur: 2. uppl. Stockholm : Afrikagrupperna, 1996. ISBN 91-85584-50-9, 978-91-85584-50-5 (genererat)" "Boken är en översättning från engelska och portugisiska av valda recept"
Medienummer: C78883