Hälsofest : nyttig och hälsosam mat kan också vara mat med smak, krydda, fest och färg!
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
64 recept indelade i grönsaker, soppor, fiskrätter, kötträtter, snabbrätter, salladsrätter, bröd, ost, drycker och efterrätter. Förf:s matfilosofi är att maten skall vara nyttig; den ska tillföra kroppen vad den behöver för att fungera bra. Matens råvaror är viktiga och måste behandlas varsamt i köket så att inte näringsvärdet sjunker. Basen i måltiden är oftast grönsaker och rotfrukter
Av: Margot Nycop
Inläsare: Christina, MansickaChristina Mansicka
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 3 tim., 4 min.
Utförlig titel: Hälsofest : nyttig och hälsosam mat kan också vara mat med smak, krydda, fest och färg!
Orginaltitel: Hälsofest
Förlaga: Inläst ur: 2. uppl. Höganäs : Bokhuset, 1984. ISBN 91-7690-138-6, 978-91-7690-138-0 (genererat)
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Förlagans ISBN: 9176901386
Klassifikation: Qcaad
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1996" "Inläst ur: 2. uppl. Höganäs : Bokhuset, 1984. ISBN 91-7690-138-6, 978-91-7690-138-0 (genererat)"
Medienummer: C62230