Modern livsmedelshantering
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Lärobok i ämnet livsmedelshygien. Till målgruppen räknas gymnasieskolans utbildningar inom Hotell & Restaurangprogrammet, Sjöintendentsutbildningen samt övrig storköksutbildning, livsmedelsprogrammet samt AMU-gruppernas utbildning inom samma yrkeskategorier och utbildning av personal till Gatukök och snabbmatsrestauranger. Förlaga: A. Ingemansson, 2000
Av: Lars Ove Ingemansson, Monica Friedrich
Inläsare: Eva Sjöblom
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 6 tim., 36 min.
Utförlig titel: Modern livsmedelshantering
Förlaga: Inläst ur: [Haninge : A. Ingemansson, 2000]. ISBN 91-630-9636-6
Utgivare: [Nacka]: [Inläsningstjänst], 2005
Förlagans ISBN: 9163096366
Klassifikation: Vnb, Qmb, Pmb, Vnb/TC, Qmb/TC, Pmb/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.0) Inläst ur: Haninge : A. Ingemansson, 2000. ISBN 91-630-9636-6
Filstorlek: 138 MB
Medienummer: C81134