Gå till huvudinnehåll

Modern livsmedelshantering

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

Lärobok i ämnet livsmedelshygien. Till målgruppen räknas gymnasieskolans utbildningar inom Hotell & Restaurangprogrammet, Sjöintendentsutbildningen samt övrig storköksutbildning, livsmedelsprogrammet samt AMU-gruppernas utbildning inom samma yrkeskategorier och utbildning av personal till Gatukök och snabbmatsrestauranger. Förlaga: A. Ingemansson, 2000

Av: Lars Ove Ingemansson, Monica Friedrich

Inläsare: Eva Sjöblom

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 6 tim., 36 min.

Utförlig titel: Modern livsmedelshantering

Förlaga: Inläst ur: [Haninge : A. Ingemansson, 2000]. ISBN 91-630-9636-6

Utgivare: [Nacka]: [Inläsningstjänst], 2005

Förlagans ISBN: 9163096366

Klassifikation: Vnb, Qmb, Pmb, Vnb/TC, Qmb/TC, Pmb/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.0) Inläst ur: Haninge : A. Ingemansson, 2000. ISBN 91-630-9636-6

Filstorlek: 138 MB

Medienummer: C81134