Eettisen lihansyönnin käsikirja

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

En guide till konsumenter som är intresserade av livsmedlens ursprung och som vill äta mer etiskt och ekologiskt producerat kött. Bokens syfte är att hjälpa konsumenterna att göra val som skulle ha en positiv påverkan på både människors hälsa, djurens välbefinnande och miljön. Boken omfattar de vanligaste köttproducerande djuren så som nötkreatur, grisar, får, kyckling, kalkon och ren samt relaterade produkter. Inläst på finska

Av: Sinimaaria Kangas

Inläsare: Erja, AlanderErja Alander

Språk: Finska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 11 tim., 3 min.

Utförlig titel: Eettisen lihansyönnin käsikirja

Förlaga: Inläst ur: Helsinki : Aula & Co, [2017]. ISBN 978-952-7190-25-8

Utgivare: Helsingfors: Celia, 2018

Förlagans ISBN: 9789527190258

Klassifikation: Qdi-dd=ub, Pmbb.05-dd=ub, Dgug=ub

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: Helsinki : Aula & Co, 2017. ISBN 978-952-7190-25-8

Medienummer: CA40607

Kontaktar servern... Ladda om sidan