Gå till huvudinnehåll

Makrobiotisk matlagning : recept på vägen

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Information om boken

Makrobiotiken kommer från Japan och utgår från en helhetssyn på själ och kropp baserad på tusenårig österländsk kunskap. Efter en teoretisk inledning ges recept på allt från rätter av säd, som är basen, till delikata rätter. Även specialiteter som tofu och tempeh - sojabönsprodukt - finns med. Ingen renodlad vegetarisk kokbok - även fisk finns med. Kräver viss varukännedom. Saknar register, men innehåller lästips. Inläst ur Zinderman, 1985

Av: Eva Johansson

Inläsare: Anna, DöblingAnna Döbling

Språk: Svenska

Format: Okänt format

Utförlig titel: Makrobiotisk matlagning : recept på vägen

Orginaltitel: Makrobiotisk matlagning

Förlaga: Inläst ur: 2. uppl. Göteborg : Zinderman, 1985

Utgivare: Enskede: TPB, 2006

Klassifikation: Qcab

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.0)" "Inläst ur: 2. uppl. Göteborg : Zinderman, 1985"

Medienummer: C64962