Makrobiotisk matlagning : recept på vägen
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Makrobiotiken kommer från Japan och utgår från en helhetssyn på själ och kropp baserad på tusenårig österländsk kunskap. Efter en teoretisk inledning ges recept på allt från rätter av säd, som är basen, till delikata rätter. Även specialiteter som tofu och tempeh - sojabönsprodukt - finns med. Ingen renodlad vegetarisk kokbok - även fisk finns med. Kräver viss varukännedom. Saknar register, men innehåller lästips. Inläst ur Zinderman, 1985
Av: Eva Johansson
Inläsare: Anna, DöblingAnna Döbling
Språk: Svenska
Format: Okänt format
Utförlig titel: Makrobiotisk matlagning : recept på vägen
Orginaltitel: Makrobiotisk matlagning
Förlaga: Inläst ur: 2. uppl. Göteborg : Zinderman, 1985
Utgivare: Enskede: TPB, 2006
Klassifikation: Qcab
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.0)" "Inläst ur: 2. uppl. Göteborg : Zinderman, 1985"
Medienummer: C64962