Gott om mat
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Mat är temat i Nordiska museets och Skansens årsbok 2001. I ett 30 tal artikar skriver museimän, forskare, kockar och matintresserade om vardagsmat och om ovanligt ätande. De har alla ett personligt förhållningssätt till det viktiga ämnet mat. Bland annat behandlas kokböckernas värld, måltider och matplatser, minnen och matrester. Recept ger tips på smaker och möjligheter. Inläst ur Nordiska museet, 2001
Inläsare: Carin, ÖdquistCarin Ödquist
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 7 tim., 50 min.
Utförlig titel: Gott om mat
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Nordiska museet, 2001
Utgivare: Enskede: TPB, 2002
Klassifikation: Qca, Mxk-c
Anmärkning: "Inläst ur: Stockholm : Nordiska museet, 2001" "Boken ingår i serien: Fataburen ; 2001" "Digital talbok (DAISY 2.0)"
Medienummer: C16366