Vår bakbok : från ankarstock till ölandslimpa, 77 sorters kakor samt tårta på tårta
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Bakboken från KF provkök innehåller allt om bröd och kakor. En kort historik, som bl.a. berättar att bröd funnits i flera tusen år, följs av kapitel om matbröd, kaffebröd, småkakor, mjuka kakor och tårtor. Förf:na ger även praktiska råd om förvaring och hållbarhet och ger tips på gluten- och mjölkfria kakrecept. Att baka är både roligt och lönsamt, ett kulturarv att föra vidare. Inläst ur Prisma, 1999
Av: Birgitta Villner Gyllenram
Inläsare: Elisabet, AnderssonElisabet Andersson
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 16 tim., 18 min.
Utförlig titel: Vår bakbok : från ankarstock till ölandslimpa, 77 sorters kakor samt tårta på tårta
Orginaltitel: Vår bakbok
Förlaga: Inläst ur: 2. uppl. Stockholm : Prisma, 1999
Utgivare: Enskede: TPB, 2003
Klassifikation: Qcae
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: 2. uppl. Stockholm : Prisma, 1999"
Medienummer: C24353