Gå till huvudinnehåll

Vår bakbok : från ankarstock till ölandslimpa, 77 sorters kakor samt tårta på tårta

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Bakboken från KF provkök innehåller allt om bröd och kakor. En kort historik, som bl.a. berättar att bröd funnits i flera tusen år, följs av kapitel om matbröd, kaffebröd, småkakor, mjuka kakor och tårtor. Förf:na ger även praktiska råd om förvaring och hållbarhet och ger tips på gluten- och mjölkfria kakrecept. Att baka är både roligt och lönsamt, ett kulturarv att föra vidare. Inläst ur Prisma, 1999

Av: Birgitta Villner Gyllenram

Inläsare: Elisabet, AnderssonElisabet Andersson

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 16 tim., 18 min.

Utförlig titel: Vår bakbok : från ankarstock till ölandslimpa, 77 sorters kakor samt tårta på tårta

Orginaltitel: Vår bakbok

Förlaga: Inläst ur: 2. uppl. Stockholm : Prisma, 1999

Utgivare: Enskede: TPB, 2003

Klassifikation: Qcae

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: 2. uppl. Stockholm : Prisma, 1999"

Medienummer: C24353