Ett recept, hundra bröd
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Detta är Martin Johanssons sjätte bok om bröd och denna presenterar ett nytt sätt att tänka kring brödbak. Boken innehåller ett grundrecept som är enkelt att komma ihåg. Boken innehåller massor av recept som bygger på grundreceptet, bullar, pizza, pitabröd och frallor. Boken innehåller också råd om utrustning, skillnaden mellan en lös och en fast deg, hur man får en god skorpa och hur det fungerar att baka med surdeg.
Av: Martin Johansson
Inläsare: Sven Åberg
Språk: Svenska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 3 tim., 23 min. ; cirka 200 sidor
Utförlig titel: Ett recept, hundra bröd
Förlaga: Anpassad från: Stockholm : Bonnier fakta, 2024. ISBN 9789178876532
Utgivare: [Malmö]: Inläst för Myndigheten för tillgängliga medier, MTM, 2025
Förlagans ISBN: 9789178876532
Klassifikation: 641.815, Qcae
Anmärkning: Anpassad från: Stockholm : Bonnier fakta, 2024. ISBN 9789178876532
Filstorlek: 135 MB
Medienummer: CA72405