Gå till huvudinnehåll

Ett recept, hundra bröd

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

Detta är Martin Johanssons sjätte bok om bröd och denna presenterar ett nytt sätt att tänka kring brödbak. Boken innehåller ett grundrecept som är enkelt att komma ihåg. Boken innehåller massor av recept som bygger på grundreceptet, bullar, pizza, pitabröd och frallor. Boken innehåller också råd om utrustning, skillnaden mellan en lös och en fast deg, hur man får en god skorpa och hur det fungerar att baka med surdeg.

Av: Martin Johansson

Inläsare: Sven Åberg

Språk: Svenska

Format: Talbok med text

Detaljerat format: Talbok med text

Längd: 3 tim., 23 min. ; cirka 200 sidor

Utförlig titel: Ett recept, hundra bröd

Förlaga: Anpassad från: Stockholm : Bonnier fakta, 2024. ISBN 9789178876532

Utgivare: [Malmö]: Inläst för Myndigheten för tillgängliga medier, MTM, 2025

Förlagans ISBN: 9789178876532

Klassifikation: 641.815, Qcae

Anmärkning: Anpassad från: Stockholm : Bonnier fakta, 2024. ISBN 9789178876532

Filstorlek: 135 MB

Medienummer: CA72405

Ämnesord