Gå till huvudinnehåll

Ett recept, hundra bröd

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Under produktion.Vi arbetar med boken. Vi räknar med att den är klar 2025/10/09

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i listan måste du logga in.

Detaljerad information

Detta är Martin Johanssons sjätte bok om bröd och denna presenterar ett nytt sätt att tänka kring brödbak. Boken innehåller ett grundrecept som är enkelt att komma ihåg. Boken innehåller massor av recept som bygger på grundreceptet, bullar, pizza, pitabröd och frallor. Boken innehåller också råd om utrustning, skillnaden mellan en lös och en fast deg, hur man får en god skorpa och hur det fungerar att baka med surdeg.

Av: Martin Johansson

Språk: Svenska

Format: Talbok med text

Detaljerat format: Talbok med text

Längd: 199 sidor

Utförlig titel: Ett recept, hundra bröd

Förlaga: Anpassad från: Stockholm : Bonnier fakta, 2024. ISBN 9789178876532

Utgivare: [Malmö]: Inläst för Myndigheten för tillgängliga medier, MTM, 2025

Förlagans ISBN: 9789178876532

Klassifikation: 641.815, Qcae

Anmärkning: Anpassad från: Stockholm : Bonnier fakta, 2024. ISBN 9789178876532

Medienummer: CA72405

Ämnesord