Alger
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
En kokbok om alger, som är rika på mineraler, vitaminer och proteiner. Boken innehåller enkla och goda recept med bland annat nori, wakamé, kombu med mera. Författaren L.K. är född i Tokyo. Hennes mor är från Japan och far från Frankrike, och hennes matlagning innehåller influenser från både det japanska och det franska köket
Av: Laure Kié
Inläsare: Ove, StrömOve Ström
Språk: Svenska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 1 tim., 3 min.; 74 sidor
Utförlig titel: Alger
Orginaltitel: Mes petites recettes aux algues
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Pagina, 2017. ISBN 978-91-636-1337-1
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2018
Förlagans ISBN: 9789163613371
Klassifikation: Qcaa
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud Speltid: 1 tim., 3 min.; 74 s. : ill. Inläst ur: Stockholm : Pagina, 2017. ISBN 978-91-636-1337-1
Filstorlek: 25 MB
Medienummer: CA40979
Översättare: Elsie Formgren Sten Sundström