Så åt man förr
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Underhållande blandning av kåserier, kulturhistoria, skönlitteratur och recept om svensk matkulturs historia i 9 kapitel av olika författare, tonvikt på tiden före 1800-talet. Björn Ambrosiani: om Birka och vad människorna åt där, Kajsa Olsson om Erik XIVs ärtsoppa, Olle Häger och Hans Villius spekulerar kring ett bordssällskap på 1700-talet
Inläsare: Britt Ronström
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 3 tim., 14 min.
Utförlig titel: Så åt man förr
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Alfabeta, 1992
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007
Klassifikation: Qca, Qca/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02) Omredigering av inläsning från: Enskede : SRF, Organisationsgruppen, 1993 Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1993 Inläst ur: Stockholm : Alfabeta, 1992
Filstorlek: 68 MB
Medienummer: C61711