Kärlek, kaviar och pengar och andra osannfärdiga berättelser ur den gastronomiska sagovärlden
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Tio noveller om mat och restauranger. Matskildringarna präglas av kärlek och restauranginteriörerna skildras träffsäkert. Här finns bl.a. historien om det korsikanska vinet och om morsans gryta. Gemensamt för berättelserna är att det franska köket är bäst i världen, trots att fusk kan förekomma. Fyndig och underhållande samling, men bör liksom god mat avnjutas i lagom doser
Av:
Inläsare: Annika, FranckeAnnika Francke
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 10 tim., 18 min.
Utförlig titel: Kärlek, kaviar och pengar och andra osannfärdiga berättelser ur den gastronomiska sagovärlden
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Fischer & co, 1993
Utgivare: Enskede: TPB, 2005
Klassifikation: Hc.016
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.0)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1994" "Inläst ur: Stockholm : Fischer & co, 1993"
Medienummer: C35185