Gå till huvudinnehåll

Korvboken

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

Författarna som även är etnologer, berättar om korv i alla sammanhang. Alltsedan antiken har korv varit en viktig del av mathistorien. På 1700-talet ansåg Kajsa Warg att korv var utmärkt vardagsmat. Efter de kåserande texterna om korvens betydelse både i Sverige och internationellt, finns recept på ovanliga sorter, t.ex. marsipan-, kräft- och snigelkorv

Av: Karl-Olov Arnstberg, Anders Björklund

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 5 tim., 8 min.

Utförlig titel: Korvboken

Förlaga: Inläst ur: 2. uppl. Stockholm : Carlsson, 1991

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2002

Klassifikation: Qcaak, Qcaak/TC

Anmärkning: Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1992 Inläst ur: 2. uppl. Stockholm : Carlsson, 1991 Digital talbok (DAISY 2.0)

Filstorlek: 107 MB

Medienummer: C21032