Korvboken : [hjälpreda och kulturhistoria]
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Författarna som även är etnologer, berättar om korv i alla sammanhang. Alltsedan antiken har korv varit en viktig del av mathistorien. På 1700-talet ansåg Kajsa Warg att korv var utmärkt vardagsmat. Efter de kåserande texterna om korvens betydelse både i Sverige och internationellt, finns recept på ovanliga sorter, t.ex. marsipan-, kräft- och snigelkorv
Av: Karl-Olov Arnstberg
Inläsare: Christer, BjärehagChrister Bjärehag
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 5 tim., 8 min.
Utförlig titel: Korvboken : [hjälpreda och kulturhistoria]
Orginaltitel: Korvboken
Förlaga: Inläst ur: 2. uppl. Stockholm : Carlsson, 1991
Utgivare: Enskede: TPB, 2002
Klassifikation: Qcaak
Anmärkning: "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1992" "Inläst ur: 2. uppl. Stockholm : Carlsson, 1991" "Digital talbok (DAISY 2.0)"
Medienummer: C21032