Gå till huvudinnehåll

Korvboken : [hjälpreda och kulturhistoria]

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Författarna som även är etnologer, berättar om korv i alla sammanhang. Alltsedan antiken har korv varit en viktig del av mathistorien. På 1700-talet ansåg Kajsa Warg att korv var utmärkt vardagsmat. Efter de kåserande texterna om korvens betydelse både i Sverige och internationellt, finns recept på ovanliga sorter, t.ex. marsipan-, kräft- och snigelkorv

Av: Karl-Olov Arnstberg

Inläsare: Christer, BjärehagChrister Bjärehag

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 5 tim., 8 min.

Utförlig titel: Korvboken : [hjälpreda och kulturhistoria]

Orginaltitel: Korvboken

Förlaga: Inläst ur: 2. uppl. Stockholm : Carlsson, 1991

Utgivare: Enskede: TPB, 2002

Klassifikation: Qcaak

Anmärkning: "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1992" "Inläst ur: 2. uppl. Stockholm : Carlsson, 1991" "Digital talbok (DAISY 2.0)"

Medienummer: C21032