Korvboken
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Författarna som även är etnologer, berättar om korv i alla sammanhang. Alltsedan antiken har korv varit en viktig del av mathistorien. På 1700-talet ansåg Kajsa Warg att korv var utmärkt vardagsmat. Efter de kåserande texterna om korvens betydelse både i Sverige och internationellt, finns recept på ovanliga sorter, t.ex. marsipan-, kräft- och snigelkorv
Av: Karl-Olov Arnstberg, Anders Björklund
Inläsare: Christer Bjärehag
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 5 tim., 8 min.
Utförlig titel: Korvboken
Förlaga: Inläst ur: 2. uppl. Stockholm : Carlsson, 1991
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2002
Klassifikation: Qcaak, Qcaak/TC
Anmärkning: Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1992 Inläst ur: 2. uppl. Stockholm : Carlsson, 1991 Digital talbok (DAISY 2.0)
Filstorlek: 107 MB
Medienummer: C21032