Nordens bästa mat : det nyttiga nordiska skafferiet
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Forskningsresultat och recept i samma volym. Enligt förf. är det smart att äta nordiskt, både ur transporthänseende och av hälsoskäl. Den nordiska maten erbjuder en varierad kost tillagad på ett hälsosamt sätt och sägs ha hälsoeffekter som liknar den omtalade medelhavskosten. Råvaror som blåbär, havre och kantareller kan till exempel verka förebyggande mot vissa sjukdomar. Förf. forskar om folkhälsa och arbetar på Lantmännen
Av: Viola Adamsson, Katja Palmdahl
Inläsare: Lena, StrömbergLena Strömberg
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 2 tim., 54 min.
Utförlig titel: Nordens bästa mat : det nyttiga nordiska skafferiet
Orginaltitel: Nordens bästa mat
Förlaga: Inläst ur: Västerås : ICA, 2012. ISBN 978-91-534-3780-2, 91-534-3780-2 (genererat)
Utgivare: Johanneshov: TPB, 2012
Förlagans ISBN: 9789153437802
Klassifikation: Qcab
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Västerås : ICA, 2012. ISBN 978-91-534-3780-2, 91-534-3780-2 (genererat)"
Medienummer: CA05185