Nordens bästa mat : det nyttiga nordiska skafferiet

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Forskningsresultat och recept i samma volym. Enligt förf. är det smart att äta nordiskt, både ur transporthänseende och av hälsoskäl. Den nordiska maten erbjuder en varierad kost tillagad på ett hälsosamt sätt och sägs ha hälsoeffekter som liknar den omtalade medelhavskosten. Råvaror som blåbär, havre och kantareller kan till exempel verka förebyggande mot vissa sjukdomar. Förf. forskar om folkhälsa och arbetar på Lantmännen

Av: Viola Adamsson, Katja Palmdahl

Inläsare: Lena, StrömbergLena Strömberg

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 2 tim., 54 min.

Utförlig titel: Nordens bästa mat : det nyttiga nordiska skafferiet

Orginaltitel: Nordens bästa mat

Förlaga: Inläst ur: Västerås : ICA, 2012. ISBN 978-91-534-3780-2, 91-534-3780-2 (genererat)

Utgivare: Johanneshov: TPB, 2012

Förlagans ISBN: 9789153437802

Klassifikation: Qcab

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Västerås : ICA, 2012. ISBN 978-91-534-3780-2, 91-534-3780-2 (genererat)"

Medienummer: CA05185

Kontaktar servern... Ladda om sidan