Gå till huvudinnehåll

Permakultur i ett nötskal

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

En konkret introduktion till principerna för permakultur, som är ett livsmedelsproducerande odlingssystem med naturens växtsätt och mångfald som förebild. Enligt författaren är permakultur ett kreativt sätt att närma sig en rik och tillfredsställande livsstil, det är ett sunt ekologiskt sätt att tillgodose våra behov av mat, husrum och sociala strukturer

Av: Patrick Whitefield

Inläsare: Peter Mattsson

Språk: Svenska

Format: Talbok med text

Detaljerat format: Talbok med text

Längd: 3 tim., 5 min. ; 84 sidor : ill.

Utförlig titel: Permakultur i ett nötskal

Orginaltitel: Permaculture in a nutshell

Förlaga: Inläst ur: [Ny utg.]. Stockholm : Föreningen Permakultur i Sverige, 2010. ISBN 978-91-633-7660-3, 91-633-7660-1 (genererat)

Utgivare: [Johanneshov]: [MTM], 2016

Förlagans ISBN: 9789163376603

Klassifikation: Qddb, Qe, Qddb/TD, Qe/TD

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud Speltid: 3 tim., 5 min. ; 84 s. : ill. Inläst ur: Ny utg.. Stockholm : Föreningen Permakultur i Sverige, 2010. ISBN 978-91-633-7660-3, 91-633-7660-1 (genererat)

Filstorlek: 66 MB

Medienummer: CA28295