Kött & blod : slakthusområdet i Johanneshov 100 år : mat, människor och miljöer i Stockholms historia
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Slakthusområdet i Johanneshov har sedan 1912 varit ett centrum för Stockholms köttförsörjning. Här dokumenteras hur området har utvecklats under hundra år. Från att ha dominerats av tunga och farliga hantverk är det nu ett stort centrum för chark och livsmedel. På Slakthusområdet samlas nu även skolor och utbildningscentra som erbjuder kvalificerad yrkeskunskap för mat och måltidsbranschen. Innehåller recept på klassiska kötträtter
Av: Anders Brundin, Anders Johnson, Eta Kroon
Inläsare: David, ZetterstadDavid Zetterstad
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 6 tim., 12 min.
Utförlig titel: Kött & blod : slakthusområdet i Johanneshov 100 år : mat, människor och miljöer i Stockholms historia
Orginaltitel: Kött & blod
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Informationsförlaget, 2012. ISBN 978-91-7736-631-7, 91-7736-631-X (genererat)
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2013
Förlagans ISBN: 9789177366317
Klassifikation: Ncaa, Pmbbg-caa, Qcabd-caa
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Stockholm : Informationsförlaget, 2012. ISBN 978-91-7736-631-7, 91-7736-631-X (genererat)"
Medienummer: CA08345