Fisk & skaldjur
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Innehåller ett 80-tal rätter som är anpassade efter hemmaköket, råvarorna hittar man oftast i en vanlig matbutik. Här blandas klassiker med nya rätter. Några av recepten i boken är lax med purjolök och rödvinssås, gravad strömming, hummersoppa, pocherad piggvar med vitvinssås på löjrom och friterad torsk med remouladsås. Tommy Myllymäki, född 1978, utsågs till Sveriges kock 2007. Han vann även brons i Bocuse d'Or 2015
Av: Tommy Myllymäki
Inläsare: Ove, StrömOve Ström
Språk: Svenska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 2 tim., 48 min.; 183 sidor
Utförlig titel: Fisk & skaldjur
Förlaga: Inläst ur: 1. uppl. Stockholm : Natur och Kultur, 2015. ISBN 978-91-27-14449-1, 91-27-14449-6 (genererat)
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2016
Förlagans ISBN: 9789127144491
Klassifikation: Qcaal
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud" "Speltid: 2 tim., 48 min.; 183 s. : ill." "Inläst ur: 1. uppl. Stockholm : Natur och Kultur, 2015. ISBN 978-91-27-14449-1, 91-27-14449-6 (genererat)"
Filstorlek: 70 MB
Medienummer: CA25770