Fisk & skaldjur

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Innehåller ett 80-tal rätter som är anpassade efter hemmaköket, råvarorna hittar man oftast i en vanlig matbutik. Här blandas klassiker med nya rätter. Några av recepten i boken är lax med purjolök och rödvinssås, gravad strömming, hummersoppa, pocherad piggvar med vitvinssås på löjrom och friterad torsk med remouladsås. Tommy Myllymäki, född 1978, utsågs till Sveriges kock 2007. Han vann även brons i Bocuse d'Or 2015

Av: Tommy Myllymäki

Inläsare: Ove, StrömOve Ström

Språk: Svenska

Format: Talbok med text

Detaljerat format: Talbok med text

Längd: 2 tim., 48 min.; 183 sidor

Utförlig titel: Fisk & skaldjur

Förlaga: Inläst ur: 1. uppl. Stockholm : Natur och Kultur, 2015. ISBN 978-91-27-14449-1, 91-27-14449-6 (genererat)

Utgivare: Johanneshov: MTM, 2016

Förlagans ISBN: 9789127144491

Klassifikation: Qcaal

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud" "Speltid: 2 tim., 48 min.; 183 s. : ill." "Inläst ur: 1. uppl. Stockholm : Natur och Kultur, 2015. ISBN 978-91-27-14449-1, 91-27-14449-6 (genererat)"

Filstorlek: 70 MB

Medienummer: CA25770

Kontaktar servern... Ladda om sidan