Gå till huvudinnehåll

Isterband, spickekorv och chorizo

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

De 5 förf:na är kemister och biologer; de har studerat korvkulturen i olika länder och samlat in utländska recept. De 113 recepten är indelade i Stekkorvar, Kokkorvar och Lagrade korvar. Tillredningskärl och kryddor behandlas med teknisk noggrannhet liksom korvtillverkning och olika förvaringssätt

Inläsare: Örjan Blix

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 3 tim., 48 min.

Utförlig titel: Isterband, spickekorv och chorizo

Förlaga: Inläst ur: Lund : Signum, 1983

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007

Klassifikation: Qcaak, Qcaak/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02) Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1990 Inläst ur: Lund : Signum, 1983

Filstorlek: 80 MB

Medienummer: C61040