Isterband, spickekorv och chorizo
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
De 5 förf:na är kemister och biologer; de har studerat korvkulturen i olika länder och samlat in utländska recept. De 113 recepten är indelade i Stekkorvar, Kokkorvar och Lagrade korvar. Tillredningskärl och kryddor behandlas med teknisk noggrannhet liksom korvtillverkning och olika förvaringssätt
Inläsare: Örjan Blix
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 3 tim., 48 min.
Utförlig titel: Isterband, spickekorv och chorizo
Förlaga: Inläst ur: Lund : Signum, 1983
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007
Klassifikation: Qcaak, Qcaak/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02) Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1990 Inläst ur: Lund : Signum, 1983
Filstorlek: 80 MB
Medienummer: C61040