Isterband, spickekorv och chorizo : 113 korvrecept

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

De 5 förf:na är kemister och biologer; de har studerat korvkulturen i olika länder och samlat in utländska recept. De 113 recepten är indelade i Stekkorvar, Kokkorvar och Lagrade korvar. Tillredningskärl och kryddor behandlas med teknisk noggrannhet liksom korvtillverkning och olika förvaringssätt

Inläsare: Örjan, BlixÖrjan Blix

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 3 tim., 48 min.

Utförlig titel: Isterband, spickekorv och chorizo : 113 korvrecept

Orginaltitel: Isterband, spickekorv och chorizo

Förlaga: Inläst ur: Lund : Signum, 1983

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Klassifikation: Qcaak

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1990" "Inläst ur: Lund : Signum, 1983"

Medienummer: C61040

Kontaktar servern... Ladda om sidan