Livsmedelshygien
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Behandlar allt man bör känna till när det gäller att tillreda och hantera mat och livsmedel, och fokuserar bland annat på: personlig hygien, orsakerna till matförgiftning, allergier, kontrollmyndigheter, vad HACCP är och hur den används för att kontrollera verksamhet. Vänder sig till studerande inom Hotell och restaurangprogrammet, medarbetare inom restaurang- och måltidsbranschen samt till en intresserad allmänhet
Av: Kristina Magnusson
Inläsare: Måns, WestlingMåns Westling
Språk: Svenska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 3 tim., 58 min.
Utförlig titel: Livsmedelshygien
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Gästakademien, 2008. ISBN 978-91-976046-2-8, 91-976046-2-3 (genererat)
Utgivare: Johanneshov: TPB, 2012
Förlagans ISBN: 9789197604628
Klassifikation: Vnb
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud" "Speltid: 3 tim., 58 min. : mono; 168 s. : ill." "Inläst ur: Stockholm : Gästakademien, 2008. ISBN 978-91-976046-2-8, 91-976046-2-3 (genererat)"
Filstorlek: 85 MB
Medienummer: CA05127