Gå till huvudinnehåll

Livsmedelshygien

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Behandlar allt man bör känna till när det gäller att tillreda och hantera mat och livsmedel, och fokuserar bland annat på: personlig hygien, orsakerna till matförgiftning, allergier, kontrollmyndigheter, vad HACCP är och hur den används för att kontrollera verksamhet. Vänder sig till studerande inom Hotell och restaurangprogrammet, medarbetare inom restaurang- och måltidsbranschen samt till en intresserad allmänhet

Av: Kristina Magnusson

Inläsare: Måns, WestlingMåns Westling

Språk: Svenska

Format: Talbok med text

Detaljerat format: Talbok med text

Längd: 3 tim., 58 min.

Utförlig titel: Livsmedelshygien

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Gästakademien, 2008. ISBN 978-91-976046-2-8, 91-976046-2-3 (genererat)

Utgivare: Johanneshov: TPB, 2012

Förlagans ISBN: 9789197604628

Klassifikation: Vnb

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud" "Speltid: 3 tim., 58 min. : mono; 168 s. : ill." "Inläst ur: Stockholm : Gästakademien, 2008. ISBN 978-91-976046-2-8, 91-976046-2-3 (genererat)"

Filstorlek: 85 MB

Medienummer: CA05127