Rätt för diabetiker
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Kokbok för diabetiker, upplagd som menyförslag med huvudrätt och efterrätt och ibland en förrätt. Boken är indelad efter huvudrätten: Grönt och potatis. Soppa. Kyckling. Färsrätter. Kött. Korv. Lever. Fisk. Räkor. Pasta. I förordet en kortfattad kommentar till vissa ingredienser i recepten: fettet, sockret, tallriksmodellen, fett och protein samt efterrättens roll i kosthållningen
Inläsare: Maud, NybergMaud Nyberg
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 4 tim., 30 min.
Utförlig titel: Rätt för diabetiker
Förlaga: Inläst ur: Västerås : ICA, 1992
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Klassifikation: Qcabb
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1993" "Inläst ur: Västerås : ICA, 1992"
Medienummer: C61629