Gå till huvudinnehåll

Rätt för diabetiker

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Kokbok för diabetiker, upplagd som menyförslag med huvudrätt och efterrätt och ibland en förrätt. Boken är indelad efter huvudrätten: Grönt och potatis. Soppa. Kyckling. Färsrätter. Kött. Korv. Lever. Fisk. Räkor. Pasta. I förordet en kortfattad kommentar till vissa ingredienser i recepten: fettet, sockret, tallriksmodellen, fett och protein samt efterrättens roll i kosthållningen

Inläsare: Maud, NybergMaud Nyberg

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 4 tim., 30 min.

Utförlig titel: Rätt för diabetiker

Förlaga: Inläst ur: Västerås : ICA, 1992

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Klassifikation: Qcabb

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1993" "Inläst ur: Västerås : ICA, 1992"

Medienummer: C61629