Levande föda : recept och praktiska råd
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
A.W. vill hjälpa människor till hälsa genom att dela med sig av sina egna erfarenheter. Hon rekommenderar en övergång från konventionell mat till en mathållning som består av råa, obehandlade livsmedel. Spirad säd, groddar, grönsaker, nötter, frön, frukter och fermenterade drycker är huvudbeståndsdelarna. Energisnåla Levande föda-recept med vitaminer, mineraler och spårämnen ingår. Inläst ur Hälsokostrådet, 1986
Av: Ann Wigmore
Inläsare: Helena, GripeHelena Gripe
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 2 tim., 47 min.
Utförlig titel: Levande föda : recept och praktiska råd
Orginaltitel: Levande föda
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Hälsokostrådet, 1986
Utgivare: Enskede: TPB, 2000
Klassifikation: Qcabc, Vmb
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Överföring av analog inläsning från Enskede : TPB, 1996" "Inläst ur: Stockholm : Hälsokostrådet, 1986"
Medienummer: C11139