Samling kring bordet
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
En populärvetenskaplig översikt av svenska mat- och dryckesvanor m.m. från förhistorisk till modern tid. Utöver de födoämnen som traditionellt ingått i måltiderna, beskriver förf. bordsskick, bruksföremålens utveckling, olika former av kalas, den gamla tidens gästfrihet och matens roll i folkdiktningen
Av: Julius Ejdestam
Inläsare: Britta, NilzénBritta Nilzén
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 6 tim., 48 min.
Utförlig titel: Samling kring bordet
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : R&S, 1975
Utgivare: Enskede: TPB, 2003
Klassifikation: Mxk-c
Anmärkning: "Överföring av analog inlkäsning från: Enskede : SRF, 1976" "Inläst ur: Stockholm : R&S, 1975" "Digital talbok (DAISY 2.0)"
Medienummer: C23697