Gå till huvudinnehåll

Samling kring bordet

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

En populärvetenskaplig översikt av svenska mat- och dryckesvanor m.m. från förhistorisk till modern tid. Utöver de födoämnen som traditionellt ingått i måltiderna, beskriver förf. bordsskick, bruksföremålens utveckling, olika former av kalas, den gamla tidens gästfrihet och matens roll i folkdiktningen

Av: Julius Ejdestam

Inläsare: Britta, NilzénBritta Nilzén

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 6 tim., 48 min.

Utförlig titel: Samling kring bordet

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : R&S, 1975

Utgivare: Enskede: TPB, 2003

Klassifikation: Mxk-c

Anmärkning: "Överföring av analog inlkäsning från: Enskede : SRF, 1976" "Inläst ur: Stockholm : R&S, 1975" "Digital talbok (DAISY 2.0)"

Medienummer: C23697