Fransk mat
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Ca 100 recept under följande rubriker: buljonger och såser, soppor och fiskrätter, ägg- och osträtter, fisk, kött, fågel och vilt, grönsaker och sallader, efterrätter. Boken inleds med en översikt av franska regionala kök, samt förklaringar av matlagningstermer
Av: Caroline Ellwood
Inläsare: Stefan, MobergStefan Moberg
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 3 tim., 34 min.
Utförlig titel: Fransk mat
Orginaltitel: French cooking
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Informationsförlaget, cop. 1984
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Klassifikation: Qcabd-j
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1985" "Inläst ur: Stockholm : Informationsförlaget, cop. 1984" "Boken ingår i serien: Lätt och läckert"
Medienummer: C60245
Översättare: Marie-Louise Telegin