Gå till huvudinnehåll

Fransk mat

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Ca 100 recept under följande rubriker: buljonger och såser, soppor och fiskrätter, ägg- och osträtter, fisk, kött, fågel och vilt, grönsaker och sallader, efterrätter. Boken inleds med en översikt av franska regionala kök, samt förklaringar av matlagningstermer

Av: Caroline Ellwood

Inläsare: Stefan, MobergStefan Moberg

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 3 tim., 34 min.

Utförlig titel: Fransk mat

Orginaltitel: French cooking

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Informationsförlaget, cop. 1984

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Klassifikation: Qcabd-j

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1985" "Inläst ur: Stockholm : Informationsförlaget, cop. 1984" "Boken ingår i serien: Lätt och läckert"

Medienummer: C60245

Översättare: Marie-Louise Telegin