God mat för allergiker - och alla andra
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Värdefull bok för dem som är allergiska mot mjölk och mjölkprodukter, ägg, fisk, skaldjur, choklad, nötter, kyckling, höns och soyabönor. Ca. 200 recept, några specialkomponerade, andra traditionella med den allergiframkallande ingrediensen utbytt
Av: Ulla Månsson
Inläsare: Marianne Kempe
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 5 tim., 41 min.
Utförlig titel: God mat för allergiker - och alla andra
Förlaga: Inläst ur: Karlshamn : Lagerblad, 1984
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007
Klassifikation: Qcabb, Qcabb/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02) Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1986 Inläst ur: Karlshamn : Lagerblad, 1984
Filstorlek: 119 MB
Medienummer: C60399