Mormors mat i Bohuslän : kunskap och råvara
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Äggost, makrillsoppa, hafvrebröd, hålkakor, syltefläsk och gråärter är några av de kulinariska läckerheter som förknippas med Bohuslän. Lättsamt och kåserande får läsaren tillagningstips och anekdoter med lokalhistorisk anknytning. "Inget får förfaras"-devisen lyfter fram kvinnors osynliggjorda och bortglömda kunskaper. Inläst ur Bohusläns mus., 1997
Av: Kjerstin Cullberg
Inläsare: Margareta Lithén
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 3 tim., 54 min.
Utförlig titel: Mormors mat i Bohuslän : kunskap och råvara
Förlaga: Inläst ur: Uddevalla : Bohusläns museum, 1997. ISBN 9789176861707
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2003
Förlagans ISBN: 9789176861707
Klassifikation: Mxk-cbk, Qcabd-cbk, Mxk-cbk/TC, Qcabd-cbk/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1999 Inläst ur: Uddevalla : Bohusläns museum, 1997. ISBN 9789176861707 Boken ingår i serien: Skrifter / utgivna av Bohusläns museum och Bohusläns hembygdsförbund ; 61
Filstorlek: 81 MB
Medienummer: C23573
Serie: Skrifter / utgivna av Bohusläns museum och Bohusläns hembygdsförbund