Mormors mat i Bohuslän : kunskap och råvara

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Äggost, makrillsoppa, hafvrebröd, hålkakor, syltefläsk och gråärter är några av de kulinariska läckerheter som förknippas med Bohuslän. Lättsamt och kåserande får läsaren tillagningstips och anekdoter med lokalhistorisk anknytning. "Inget får förfaras"-devisen lyfter fram kvinnors osynliggjorda och bortglömda kunskaper. Inläst ur Bohusläns mus., 1997

Av: Kjerstin Cullberg

Inläsare: Margareta, LithénMargareta Lithén

Språk: Svenska

Format: Okänt format

Utförlig titel: Mormors mat i Bohuslän : kunskap och råvara

Orginaltitel: Mormors mat i Bohuslän

Förlaga: Inläst ur: Uddevalla : Bohusläns museum, 1997

Utgivare: Enskede: TPB, 2003

Klassifikation: Mxk-cbk, Qcabd-cbk

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1999" "Inläst ur: Uddevalla : Bohusläns museum, 1997" "Boken ingår i serien: Skrifter / utgivna av Bohusläns museum och Bohusläns hembygdsförbund ; 61"

Medienummer: C23573

Kontaktar servern... Ladda om sidan