Gå till huvudinnehåll

Maten som botar : functional food och andra livsmedel som minskar risken för sjukdomar och håller dig frisk

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Functional food är livsmedel som avses vara extra hälsobringande t.ex. genom tillsats av nyttiga bakterier. Förf. ger en fyllig översikt över de "functional foods" som finns på den svenska marknaden år 2001. Dessutom behandlas naturliga livsmedel, örter och kryddor med beståndsdelar som anses förebygga olika sjukdomar. P.O.L., läkare med specialiteten allmänmedicin och med särskilt intresse för egenvård. Inläst ur Prisma, 2001

Av: Per Ove Lind

Inläsare: Marianne, EngströmMarianne Engström

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 7 tim., 13 min.

Utförlig titel: Maten som botar : functional food och andra livsmedel som minskar risken för sjukdomar och håller dig frisk

Orginaltitel: Maten som botar

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Prisma, 2001

Utgivare: Enskede: TPB, 2001

Klassifikation: Vmb, Vcc

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Stockholm : Prisma, 2001"

Medienummer: C15719