Doktorns guide till gluten
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
I Sverige är det på modet att äta glutenfritt och vi har en ovanligt hög förekomst av personer med celiaki, ofta kallat glutenintolerans. Även många som inte har diagnostiserats med celiaki väljer att äta glutenfri kost. I denna bok diskuterar professor Jonas Ludvigsson symptom vid celiaki, vad man kan äta och hur ens liv förändras. Han tar också upp frågan om glutenfri kost också är hälsosam kost för de som inte har celiaki
Av: Jonas Ludvigsson
Inläsare: Christer, ModinChrister Modin
Språk: Svenska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 4 tim., 58 min.; 169 sidor
Utförlig titel: Doktorns guide till gluten
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Karolinska Institutet University press, 2016. ISBN 978-91-85565-79-5, 91-85565-79-2 (genererat)
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2017
Förlagans ISBN: 9789185565795
Klassifikation: Vebr
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud" "Speltid: 4 tim., 58 min.; 169 s. : ill." "Inläst ur: Stockholm : Karolinska Institutet University press, 2016. ISBN 978-91-85565-79-5, 91-85565-79-2 (genererat)"
Filstorlek: 105 MB
Medienummer: CA30466