Gå till huvudinnehåll

Doktorns guide till gluten

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

I Sverige är det på modet att äta glutenfritt och vi har en ovanligt hög förekomst av personer med celiaki, ofta kallat glutenintolerans. Även många som inte har diagnostiserats med celiaki väljer att äta glutenfri kost. I denna bok diskuterar professor Jonas Ludvigsson symptom vid celiaki, vad man kan äta och hur ens liv förändras. Han tar också upp frågan om glutenfri kost också är hälsosam kost för de som inte har celiaki

Av: Jonas Ludvigsson

Inläsare: Christer, ModinChrister Modin

Språk: Svenska

Format: Talbok med text

Detaljerat format: Talbok med text

Längd: 4 tim., 58 min.; 169 sidor

Utförlig titel: Doktorns guide till gluten

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Karolinska Institutet University press, 2016. ISBN 978-91-85565-79-5, 91-85565-79-2 (genererat)

Utgivare: Johanneshov: MTM, 2017

Förlagans ISBN: 9789185565795

Klassifikation: Vebr

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud" "Speltid: 4 tim., 58 min.; 169 s. : ill." "Inläst ur: Stockholm : Karolinska Institutet University press, 2016. ISBN 978-91-85565-79-5, 91-85565-79-2 (genererat)"

Filstorlek: 105 MB

Medienummer: CA30466