Köttfärs på 80 sätt
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Recept på 80 olika sätt att tillaga köttfärs, från snabba och lättlagade köttfärssåser till mer krävande patéer och terriner. De flesta recepten är baserade på fläsk- eller nötfärs men även lamm och en del viltkött finns med. Huvudrubriker: Gratänger, lådor, pajer, puddingar; Limpor, patéer; Grytor, röror, soppor, såser; Biffar, köttbullar, rulader. Inläst ur ICA, 1996
Inläsare: Maria Rudbäck
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 2 tim., 24 min.
Utförlig titel: Köttfärs på 80 sätt
Förlaga: Inläst ur: Västerås : ICA, 1996. ISBN 9789153416845
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2003
Förlagans ISBN: 9789153416845
Klassifikation: Qcaak, Qcaak/TC
Anmärkning: Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1997 Inläst ur: Västerås : ICA, 1996. ISBN 9789153416845 Boken ingår i serien: Mat & bak Digital talbok (DAISY 2.0)
Filstorlek: 50 MB
Medienummer: C23993
Serie: Mat & bak