Gå till huvudinnehåll

Köttfärs på 80 sätt

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

Recept på 80 olika sätt att tillaga köttfärs, från snabba och lättlagade köttfärssåser till mer krävande patéer och terriner. De flesta recepten är baserade på fläsk- eller nötfärs men även lamm och en del viltkött finns med. Huvudrubriker: Gratänger, lådor, pajer, puddingar; Limpor, patéer; Grytor, röror, soppor, såser; Biffar, köttbullar, rulader. Inläst ur ICA, 1996

Inläsare: Maria Rudbäck

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 2 tim., 24 min.

Utförlig titel: Köttfärs på 80 sätt

Förlaga: Inläst ur: Västerås : ICA, 1996. ISBN 9789153416845

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2003

Förlagans ISBN: 9789153416845

Klassifikation: Qcaak, Qcaak/TC

Anmärkning: Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1997 Inläst ur: Västerås : ICA, 1996. ISBN 9789153416845 Boken ingår i serien: Mat & bak Digital talbok (DAISY 2.0)

Filstorlek: 50 MB

Medienummer: C23993

Serie: Mat & bak