Gå till huvudinnehåll

Celiaki : att inte tåla gluten

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Celiaki eller glutenintolerans är vanligt i Sverige. Inledningsvis ges en historisk bakgrund. Därefter behandlas gluten, celiaki hos barn, symtom på celiaki hos vuxna. Några glutenintolerantas personliga berättelser ingår. Ett avsnitt om näringssituationen vid celiaki behandlar matsmältningen, vitaminer och mineralämnen. Vidare om behandlingsmetoder samt kostråd från en dietist

Av: Claes Hallert, Tor Lindberg, Ingrid Torehov

Inläsare: Marie-Louise, UhlénMarie-Louise Uhlén

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 5 tim., 15 min.

Utförlig titel: Celiaki : att inte tåla gluten

Orginaltitel: Celiaki

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Gothia, 1995. ISBN 91-7205-006-3, 978-91-7205-006-8 (genererat)

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Förlagans ISBN: 9172050063

Klassifikation: Vebr

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1996" "Inläst ur: Stockholm : Gothia, 1995. ISBN 91-7205-006-3, 978-91-7205-006-8 (genererat)"

Medienummer: C74981