Celiaki : att inte tåla gluten
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Celiaki eller glutenintolerans är vanligt i Sverige. Inledningsvis ges en historisk bakgrund. Därefter behandlas gluten, celiaki hos barn, symtom på celiaki hos vuxna. Några glutenintolerantas personliga berättelser ingår. Ett avsnitt om näringssituationen vid celiaki behandlar matsmältningen, vitaminer och mineralämnen. Vidare om behandlingsmetoder samt kostråd från en dietist
Av: Claes Hallert, Tor Lindberg, Ingrid Torehov
Inläsare: Marie-Louise, UhlénMarie-Louise Uhlén
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 5 tim., 15 min.
Utförlig titel: Celiaki : att inte tåla gluten
Orginaltitel: Celiaki
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Gothia, 1995. ISBN 91-7205-006-3, 978-91-7205-006-8 (genererat)
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Förlagans ISBN: 9172050063
Klassifikation: Vebr
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1996" "Inläst ur: Stockholm : Gothia, 1995. ISBN 91-7205-006-3, 978-91-7205-006-8 (genererat)"
Medienummer: C74981