Nobels middagar : banketter, festligheter och pristagare under 100 år
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Låna genom att kontakta Punktskrifts- och prenumerationsservice 040-653 27 20 (öppet måndag-torsdag 09:00-12:00) eller punktskrift@mtm.se. Vi arbetar för att det också ska gå att beställa på Legimus.se
Information om boken
Författaren, mathistoriker och skribent, har studerat vad som serverats på nobelbanketten under 100 år – 1901-2001. Hon berättar om mat och dryck, tradition och nytänkande, underhållning, närvarande nobelpristagare och om planering, logistik och personalens arbete på plats.
Av: Ulrica Söderlind
Språk: Svenska
Format: Punktskriftsbok
Detaljerat format: Punktskrift för envägslån
Längd: 13 volymer (1131 sidor)
Medienummer: P34393
Utförlig titel: Nobels middagar : banketter, festligheter och pristagare under 100 år
Förlaga: Anpassad från: Stockholm : Carlsson, 2005. ISBN 9172036966
Utgivare: Malmö: Producerad av MTM, 2023
Förlagans ISBN: 9172036966
Klassifikation: Qca, Qca:k, Bfaj-cz Nobelstiftelsen
Anmärkning: Med register över Nobelmenyer 1901-2001 och Nobelpristagare 1901-2001 Anpassad från: Stockholm : Carlsson, 2005. ISBN 9172036966
Filstorlek: 0 MB
Medienummer: P34393
Layout: Dubbelsidig