Matlagning
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Metodhandbok med instruktioner om allt som gäller mathantering - tillagningsmetoder, redskap, råvarukunskap, historik och livsmedelslagstiftning. Även recept, med fokus på svenska klassiker. Vänder sig i första hand till restaurangutbildningar och som praktisk handbok på restauranger. Författarna är kockar och yrkeslärare. Facklitteratur för seende. Talboken läses med läsprogram i dator eller med den tryckta boken jämsides
Av: Jan-Erik Hallberg, Anders Hjelmberg
Inläsare: Marika Bergström
Språk: Svenska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 29 tim., 49 min. : mono; 422 sidor : ill.
Utförlig titel: Matlagning
Förlaga: Inläst ur: 3. uppl. Lund : Studentlitteratur, 2010. ISBN 978-91-44-06052-1, 91-44-06052-1 (genererat)
Utgivare: [Johanneshov]: [TPB], 2012
Förlagans ISBN: 9789144060521
Klassifikation: Qcaa, Qcaa/TD
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud Speltid: 29 tim., 49 min. : mono; 422 s. : ill. Inläst ur: 3. uppl. Lund : Studentlitteratur, 2010. ISBN 978-91-44-06052-1, 91-44-06052-1 (genererat)
Filstorlek: 664 MB
Medienummer: CA05209