Gå till huvudinnehåll

Medeltida mat - på modern svenska

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

Boken innehåller 138 recept på rätter, kända från medeltiden, som alla är anpassade för det moderna köket och en "Tidslista" som visar när olika ingredienser började användas. Fakta om olika medeltida matvanor, gaffelns historia och en tydlig guide för hur man själv lagar en medeltida bankett ingår. Förlaga: S. Årstrand, 2002

Av: Sandra Årstrand

Inläsare: Britt Örnehed

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 3 tim., 33 min.

Utförlig titel: Medeltida mat - på modern svenska

Förlaga: Inläst ur: 1. uppl. [Linköping] : Sandra Årstrand, cop. 2002. ISBN 91-970594-0-4, 978-91-970594-0-4 (genererat)

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007

Förlagans ISBN: 9197059404

Klassifikation: Qca:k.3, Mxk, Qcaa, Qca:k.3/TC, Mxk/TC, Qcaa/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02) Inläst ur: 1. uppl. Linköping : Sandra Årstrand, cop. 2002. ISBN 91-970594-0-4, 978-91-970594-0-4 (genererat)

Filstorlek: 74 MB

Medienummer: C77998