Medeltida mat - på modern svenska
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Boken innehåller 138 recept på rätter, kända från medeltiden, som alla är anpassade för det moderna köket och en "Tidslista" som visar när olika ingredienser började användas. Fakta om olika medeltida matvanor, gaffelns historia och en tydlig guide för hur man själv lagar en medeltida bankett ingår. Förlaga: S. Årstrand, 2002
Av: Sandra Årstrand
Inläsare: Britt Örnehed
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 3 tim., 33 min.
Utförlig titel: Medeltida mat - på modern svenska
Förlaga: Inläst ur: 1. uppl. [Linköping] : Sandra Årstrand, cop. 2002. ISBN 91-970594-0-4, 978-91-970594-0-4 (genererat)
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007
Förlagans ISBN: 9197059404
Klassifikation: Qca:k.3, Mxk, Qcaa, Qca:k.3/TC, Mxk/TC, Qcaa/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02) Inläst ur: 1. uppl. Linköping : Sandra Årstrand, cop. 2002. ISBN 91-970594-0-4, 978-91-970594-0-4 (genererat)
Filstorlek: 74 MB
Medienummer: C77998