Gå till huvudinnehåll

Fermentera 2.0

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

Konsten att använda bakterier för att fermentera mat har använts i årtusenden. J.N., som bland annat driver matproducenten Surtantens syrade, beskriver hur man kan skapa smaksensationer av grönsaker och deras naturliga bakterieflora. Under fermenteringsprocessen bildas bland annat syra, fruktighet och umani, smaker som lyfter de mest alldagliga rätter till nya höjder samtidigt som bakterierna gör nytta i magen

Av: Jenny Neikell

Inläsare: Anna Westberg

Språk: Svenska

Format: Talbok med text

Detaljerat format: Talbok med text

Längd: 4 tim., 3 min.; 157 sidor : ill

Utförlig titel: Fermentera 2.0

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Norstedt, 2018. ISBN 978-91-1-308561-6

Utgivare: Johanneshov: MTM, 2018

Förlagans ISBN: 9789113085616

Klassifikation: 641.4, Qcada, Qcada/TD

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud Inläst ur: Stockholm : Norstedt, 2018. ISBN 978-91-1-308561-6 Speltid: 4 tim., 3 min.; 157 s. : ill

Filstorlek: 88 MB

Medienummer: CA40800

Ämnesord