Fermentera 2.0
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Konsten att använda bakterier för att fermentera mat har använts i årtusenden. J.N., som bland annat driver matproducenten Surtantens syrade, beskriver hur man kan skapa smaksensationer av grönsaker och deras naturliga bakterieflora. Under fermenteringsprocessen bildas bland annat syra, fruktighet och umani, smaker som lyfter de mest alldagliga rätter till nya höjder samtidigt som bakterierna gör nytta i magen
Av: Jenny Neikell
Inläsare: Anna Westberg
Språk: Svenska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 4 tim., 3 min.; 157 sidor : ill
Utförlig titel: Fermentera 2.0
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Norstedt, 2018. ISBN 978-91-1-308561-6
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2018
Förlagans ISBN: 9789113085616
Klassifikation: 641.4, Qcada, Qcada/TD
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud Inläst ur: Stockholm : Norstedt, 2018. ISBN 978-91-1-308561-6 Speltid: 4 tim., 3 min.; 157 s. : ill
Filstorlek: 88 MB
Medienummer: CA40800