God middag, Amerika!
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Matkulturen i USA utvecklas och intresset för den amerikanska matlagningen är stort. I.B., förf., kulturjournalist, f.d. kulturråd i USA m.m., berättar om det amerikanska köket, kulturen och historien. Här möts tradition och utveckling, trygg husmanskost och "upphetsande, djärva recept". Boken innehåller ca 150 recept, som varvas med utvikningar och anekdoter kring maträtternas historia m.m. Kopierad från Prisma, 1999
Av: Ingmar Björkstén
Språk: Svenska
Format: Punktskriftsbok
Detaljerat format: Punktskrift för envägslån
Längd: 7 vol. (642 s. tryckt punktskrift)
Medienummer: P16425
Utförlig titel: God middag, Amerika!
Förlaga: Kopierad från: Stockholm : Prisma, 1999
Utgivare: Enskede: TPB, 2000
Klassifikation: Qcabd-qa/P
Anmärkning: Kopierad från: Stockholm : Prisma, 1999 Fullskrift
Medienummer: P16425