Gå till huvudinnehåll

God middag, Amerika!

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?

Detaljerad information

Matkulturen i USA utvecklas och intresset för den amerikanska matlagningen är stort. I.B., förf., kulturjournalist, f.d. kulturråd i USA m.m., berättar om det amerikanska köket, kulturen och historien. Här möts tradition och utveckling, trygg husmanskost och "upphetsande, djärva recept". Boken innehåller ca 150 recept, som varvas med utvikningar och anekdoter kring maträtternas historia m.m. Kopierad från Prisma, 1999

Av: Ingmar Björkstén

Språk: Svenska

Format: Punktskriftsbok

Detaljerat format: Punktskrift för envägslån

Längd: 7 vol. (642 s. tryckt punktskrift)

Medienummer: P16425

Utförlig titel: God middag, Amerika!

Förlaga: Kopierad från: Stockholm : Prisma, 1999

Utgivare: Enskede: TPB, 2000

Klassifikation: Qcabd-qa/P

Anmärkning: Kopierad från: Stockholm : Prisma, 1999 Fullskrift

Medienummer: P16425