Gå till huvudinnehåll

Carl Butlers kokbok

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?

Detaljerad information

En klassisk kokbok från 1974. Carl Butlers filosofi i köket är att det är känslan och intresset som är matens främsta krydda. Hans förebild är gamla tiders bondkök. Man behöver inte vara en avancerad kock för att skapa en fantastisk måltid. Det är istället en god stämning kring bordet och gemenskap i måltiden som gör att maten blir näring för såväl kropp som själ. Recepten är tydliga och enkla att följa. C.B., 1929-2010, kock och krögare

Av: Carl Butler

Språk: Svenska

Format: Punktskriftsbok

Detaljerat format: Punktskrift för envägslån

Längd: 4 vol. (340 s. tryckt punktskrift)

Medienummer: P26612

Utförlig titel: Carl Butlers kokbok

Förlaga: Kopierad från: Stockholm : Forum, 1974 (tr. 1997). ISBN 91-37-11201-5, 978-91-37-11201-5 (genererat)

Utgivare: Johanneshov: MTM, 2014

Förlagans ISBN: 9137112015

Klassifikation: Qcaa/P

Anmärkning: Kopierad från: Stockholm : Forum, 1974 (tr. 1997). ISBN 91-37-11201-5, 978-91-37-11201-5 (genererat) Fullskrift

Medienummer: P26612