Carl Butlers kokbok
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
En klassisk kokbok från 1974. Carl Butlers filosofi i köket är att det är känslan och intresset som är matens främsta krydda. Hans förebild är gamla tiders bondkök. Man behöver inte vara en avancerad kock för att skapa en fantastisk måltid. Det är istället en god stämning kring bordet och gemenskap i måltiden som gör att maten blir näring för såväl kropp som själ. Recepten är tydliga och enkla att följa. C.B., 1929-2010, kock och krögare
Av: Carl Butler
Språk: Svenska
Format: Punktskriftsbok
Detaljerat format: Punktskrift för envägslån
Längd: 4 vol. (340 s. tryckt punktskrift)
Medienummer: P26612
Utförlig titel: Carl Butlers kokbok
Förlaga: Kopierad från: Stockholm : Forum, 1974 (tr. 1997). ISBN 91-37-11201-5, 978-91-37-11201-5 (genererat)
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2014
Förlagans ISBN: 9137112015
Klassifikation: Qcaa/P
Anmärkning: Kopierad från: Stockholm : Forum, 1974 (tr. 1997). ISBN 91-37-11201-5, 978-91-37-11201-5 (genererat) Fullskrift
Medienummer: P26612