Fiskkokboken
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Denna kokbok innehåller all baskunskap om konsten att tillaga fisk och skaldjur. Recepten är väl genomarbetade och anpassade till de råvaror som är lättillgängliga i Sverige. Förf. går också igenom tillagningen av industriellt djupfryst fisk och hur konserverad fisk och skaldjur liksom halvfabrikat skall hanteras
Av: Brita Olsson, Mariann Erlandsson, Kerstin Sahlén
Inläsare: Gunilla Nilsson
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 10 tim., 7 min.
Utförlig titel: Fiskkokboken
Förlaga: Inläst ur: 1. uppl. Västerås : ICA, 1986
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2006
Klassifikation: Qcaal, Qcaal/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1987 Inläst ur: 1. uppl. Västerås : ICA, 1986
Filstorlek: 210 MB
Medienummer: C57516