Gå till huvudinnehåll

Fiskkokboken

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

Denna kokbok innehåller all baskunskap om konsten att tillaga fisk och skaldjur. Recepten är väl genomarbetade och anpassade till de råvaror som är lättillgängliga i Sverige. Förf. går också igenom tillagningen av industriellt djupfryst fisk och hur konserverad fisk och skaldjur liksom halvfabrikat skall hanteras

Av: Brita Olsson, Mariann Erlandsson, Kerstin Sahlén

Inläsare: Gunilla Nilsson

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 10 tim., 7 min.

Utförlig titel: Fiskkokboken

Förlaga: Inläst ur: 1. uppl. Västerås : ICA, 1986

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2006

Klassifikation: Qcaal, Qcaal/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1987 Inläst ur: 1. uppl. Västerås : ICA, 1986

Filstorlek: 210 MB

Medienummer: C57516