Gå till huvudinnehåll

Persiskt kök

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?

Detaljerad information

I denna första persiska kokbok på svenska presenteras traditionell persisk matlagning och moderna rätter. Gemensam nämnare är basmatiriset. Här finns välsmakande grytor, grillspett med kött och fisk, vegetariska rätter, risrätter innehållande saffran, bönor, linser och bär. Dessutom läskande efterrätter och drinkar. Recepten är enkla och ingredienserna finns lillgängliga i svenska livsmedelsbutiker. Kopierad från Hjalmarson & Högberg, 2001

Av: Shapour Varzdari

Språk: Svenska

Format: Punktskriftsbok

Detaljerat format: Punktskrift för envägslån

Längd: 3 vol. (170 s. tryckt punktskrift)

Medienummer: P19728

Utförlig titel: Persiskt kök

Förlaga: Kopierad från: 1. uppl. Stockholm : Hjalmarson & Högberg, 2001

Utgivare: Enskede: TPB, 2006

Klassifikation: Qcabd-oak/P

Anmärkning: Kopierad från: 1. uppl. Stockholm : Hjalmarson & Högberg, 2001 Fullskrift

Medienummer: P19728