Persiskt kök
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
I denna första persiska kokbok på svenska presenteras traditionell persisk matlagning och moderna rätter. Gemensam nämnare är basmatiriset. Här finns välsmakande grytor, grillspett med kött och fisk, vegetariska rätter, risrätter innehållande saffran, bönor, linser och bär. Dessutom läskande efterrätter och drinkar. Recepten är enkla och ingredienserna finns lillgängliga i svenska livsmedelsbutiker. Kopierad från Hjalmarson & Högberg, 2001
Av: Shapour Varzdari
Språk: Svenska
Format: Punktskriftsbok
Detaljerat format: Punktskrift för envägslån
Längd: 3 vol. (170 s. tryckt punktskrift)
Medienummer: P19728
Utförlig titel: Persiskt kök
Förlaga: Kopierad från: 1. uppl. Stockholm : Hjalmarson & Högberg, 2001
Utgivare: Enskede: TPB, 2006
Klassifikation: Qcabd-oak/P
Anmärkning: Kopierad från: 1. uppl. Stockholm : Hjalmarson & Högberg, 2001 Fullskrift
Medienummer: P19728