Matens filosofi
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Maten vi äter har en enorm påverkan inte bara på oss själva utan också på andra människor. I globaliseringens tid har våra individuella matvanor blivit en brännande etisk fråga. Hur förhåller sig maten vi äter till dess produktionsvillkor? Hur kan vi på ett trovärdigt sätt relatera våra dagliga livsmedel till stora globala frågor. Filosofiprofessor introducerar Henrik Lagerlund ett nytt sätt att se på mat och våra matval i dess etiska aspekter
Av: Henrik Lagerlund
Inläsare: Helena Gripe
Språk: Svenska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 12 tim., 16 min.; 266 s
Utförlig titel: Matens filosofi
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Fri tanke, 2021. ISBN 978-91-89139-98-5
Utgivare: Malmö: MTM, 2021
Förlagans ISBN: 9789189139985
Klassifikation: Dgqc/TD, Qca/TD
Anmärkning: Text och ljud Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud Inläst ur: Stockholm : Fri tanke, 2021. ISBN 978-91-89139-98-5 Speltid: 12 tim., 16 min.; 266 s
Filstorlek: 256 MB
Medienummer: CA53680