Gå till huvudinnehåll

Matens filosofi

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

Maten vi äter har en enorm påverkan inte bara på oss själva utan också på andra människor. I globaliseringens tid har våra individuella matvanor blivit en brännande etisk fråga. Hur förhåller sig maten vi äter till dess produktionsvillkor? Hur kan vi på ett trovärdigt sätt relatera våra dagliga livsmedel till stora globala frågor. Filosofiprofessor introducerar Henrik Lagerlund ett nytt sätt att se på mat och våra matval i dess etiska aspekter

Av: Henrik Lagerlund

Inläsare: Helena Gripe

Språk: Svenska

Format: Talbok med text

Detaljerat format: Talbok med text

Längd: 12 tim., 16 min.; 266 s

Utförlig titel: Matens filosofi

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Fri tanke, 2021. ISBN 978-91-89139-98-5

Utgivare: Malmö: MTM, 2021

Förlagans ISBN: 9789189139985

Klassifikation: Dgqc/TD, Qca/TD

Anmärkning: Text och ljud Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud Inläst ur: Stockholm : Fri tanke, 2021. ISBN 978-91-89139-98-5 Speltid: 12 tim., 16 min.; 266 s

Filstorlek: 256 MB

Medienummer: CA53680