Annas pajer : en bakbok
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Inspirerande bok om konsten att baka perfekta pajer av A.B., kokboksförfattare och matskribent i DN. Bokens recept är indelade i 2 grupper: matpajer, vilka också innefattar pizza, piroger och pastejer samt dessertpajer. Fyllningen är främst grönsaker, örtkryddor, ost och svamp i matpajerna och frukt, bär och mandel i dessertpajerna. Råd och tips om bakteknik ingår. Inläst ur Semic, 1998
Av: Anna Bergenström
Inläsare: Helena Hellström
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 3 tim., 21 min.
Utförlig titel: Annas pajer : en bakbok
Förlaga: Inläst ur: 1. uppl. Sundbyberg : Semic, 1998
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2001
Klassifikation: Qcaa, Qcaa/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 2000 Inläst ur: 1. uppl. Sundbyberg : Semic, 1998
Filstorlek: 70 MB
Medienummer: C13135