Gå till huvudinnehåll

Stora vinboken

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

Inledningskapitel beskriver hur man gör vin idag och hur man gjorde förr. Därefter följer fyra huvudavsnitt: Apéritifer, Vita bordsviner, Röda bordsviner och Dessertviner. Välskriven och lättillgänglig bok om vin och vinkultur

Av: Hugh Johnson

Inläsare: Gunilla Nöjd

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 23 tim., 17 min.

Utförlig titel: Stora vinboken

Orginaltitel: Wine

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : BW, 1992

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007

Klassifikation: Qcaf, Qcaf/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02) Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1994 Inläst ur: Stockholm : BW, 1992

Filstorlek: 483 MB

Medienummer: C61855

Översättare: Eivor Thölén, Lennart Thölén