Gå till huvudinnehåll

Kombinera mat och vin

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?

Detaljerad information

Ett gott vin till maten förhöjer måltiden och konsten att kombinera mat och vin kan alla lära sig. Förf. beskriver pedagogiskt åtta olika druvsorter och dess karaktärer, hur våra sinnen fungerar samt hur man utan svårigheter matchar mat och vin för en fulländad smakupplevelse. En mängd enkla recept på rätter som går väl ihop med respektive druvor ingår

Av: Jens Dolk, Liselotte Forslin

Språk: Svenska

Format: Punktskriftsbok

Detaljerat format: Punktskrift för envägslån

Längd: 3 vol. (231 s. tryckt punktskrift)

Medienummer: P17215

Utförlig titel: Kombinera mat och vin

Förlaga: Kopierad från: Malmö: Kakao, 2000

Utgivare: Enskede: TPB, 2002

Klassifikation: Qcaa/P, Qcaf/P

Anmärkning: Kopierad från: Malmö: Kakao, 2000 Fullskrift

Medienummer: P17215