Kombinera mat och vin
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Ett gott vin till maten förhöjer måltiden och konsten att kombinera mat och vin kan alla lära sig. Förf. beskriver pedagogiskt åtta olika druvsorter och dess karaktärer, hur våra sinnen fungerar samt hur man utan svårigheter matchar mat och vin för en fulländad smakupplevelse. En mängd enkla recept på rätter som går väl ihop med respektive druvor ingår
Av: Jens Dolk, Liselotte Forslin
Språk: Svenska
Format: Punktskriftsbok
Detaljerat format: Punktskrift för envägslån
Längd: 3 vol. (231 s. tryckt punktskrift)
Medienummer: P17215
Utförlig titel: Kombinera mat och vin
Förlaga: Kopierad från: Malmö: Kakao, 2000
Utgivare: Enskede: TPB, 2002
Klassifikation: Qcaa/P, Qcaf/P
Anmärkning: Kopierad från: Malmö: Kakao, 2000 Fullskrift
Medienummer: P17215