Grabbarnas kokbok
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Ingen traditionell kokbok, mer matkåserier och tips kring matlagningen. Kocken Leif Mannerström har komponerat ca 30 recept och berättar hur man hackar lök och styckar kyckling. J.G. kåserar om matens sociala betydelse och hur man spelar rysk matroulette. Leif GW Persson besöker bl.a. korvfabriken, fiskmarknaden och tipsar om hur man framstår som en bättre kock än vad man är och om den lilla rackaren före maten
Av: Jan Guillou, Leif G. W. Persson, Leif Mannerström
Inläsare: Björn Isberg
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 3 tim., 12 min.
Utförlig titel: Grabbarnas kokbok
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Norstedt, 1992. ISBN 91-1-923212-8, 978-91-1-923212-0 (genererat)
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007
Förlagans ISBN: 9119232128
Klassifikation: Qcaa, Qcaa/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1993 Inläst ur: Stockholm : Norstedt, 1992. ISBN 91-1-923212-8, 978-91-1-923212-0 (genererat)
Filstorlek: 67 MB
Medienummer: C61617