Gör vin av egen frukt och egna bär
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Handledning i vinframställning av frukt och bär. Korta fakta om alla viktiga moment, nödvändigt material, val av jäst, jäsningshantverk och efterarbete. Dessutom ca 50 recept, liten vinhistoria, upplysningar om lagstiftning och tips på vinval till mat. Lättfattliga och tydliga anvisningar. Tyvärr saknas diskussion om möjliga fel i hanteringen, samt register och ordlista. Inläst ur Carlsson, 1998
Av: Bosse Runqvist, Ulf Schenkmanis
Inläsare: Ove Ström
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 2 tim., 2 min.
Utförlig titel: Gör vin av egen frukt och egna bär
Förlaga: Inläst ur: Ny, omarb. uppl. Stockholm : Carlsson, 1998
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2002
Klassifikation: Qcaf, Qcaf/TC
Anmärkning: Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 2000 Inläst ur: Ny, omarb. uppl. Stockholm : Carlsson, 1998 Digital talbok (DAISY 2.0)
Filstorlek: 43 MB
Medienummer: C14345