Smakäventyret
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
En handbok om den allra första maten som barn äter. Boken vänder sig till nyblivna föräldrar som vill har tips och inspiration om barnmat. Författaren skriver om barnsmak som något kulturellt betingat, om matallergier, vitaminer välling och neofobi. En av hennes teser är att barn behöver träna upp sin smak. Ann Fernholm är vetenskapsjournalist och doktor i molekylär biologi. Hon har tidigare skrivit boken Ett sötare blod
Av: Ann Fernholm
Inläsare: Helena Jansson
Språk: Svenska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 5 tim., 39 min.; 171 sidor
Utförlig titel: Smakäventyret
Förlaga: Inläst ur: 1. utg. Stockholm : Natur och Kultur, cop. 2015 (tr. 2017). ISBN 978-91-27-14400-2
Utgivare: [Johanneshov]: [MTM], 2017
Förlagans ISBN: 9789127144002
Klassifikation: Qcaba, Vcc, Qcaba/TD, Vcc/TD
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud Speltid: 5 tim., 39 min.; 171 s. Inläst ur: 1. utg. Stockholm : Natur och Kultur, cop. 2015 (tr. 2017). ISBN 978-91-27-14400-2 S. 158-171 i boken: Referenser
Filstorlek: 119 MB
Medienummer: CA34538