Livsmedelsvetenskap :
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Lärobok i livsmedelsvetenskap. Här belyses råvaran från sitt ursprung, via kemisk sammansättning, till vad som händer under tillagning. Vidare om närings- och miljöaspekter på respektive råvara. Inleds med kapitel om livsmedelskvalitet, förvarings- och matlagningstekniker, därefter om respektive råvarugrupp. Förlaga: Studentlitt., 2007
Inläsare: Anna Westberg
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 28 tim., 18 min.
Utförlig titel: Livsmedelsvetenskap :
Förlaga: Inläst ur: 1. uppl. Lund : Studentlitteratur, 2007. 978-91-44-04346-3, 91-44-04346-5 (genererat)
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007
Förlagans ISBN: 9789144043463
Klassifikation: Pmbb, Vnb, Pmbb/TC, Vnb/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: 1. uppl. Lund : Studentlitteratur, 2007. 978-91-44-04346-3, 91-44-04346-5 (genererat)
Filstorlek: 586 MB
Medienummer: C82732