Konservering året runt
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Innehåller redogörelse för olika metoder för långtidsförvaring av mat: frysning, torkning, saltning, ättiksinläggning, mjölksyrning, konservering med socker samt hermetisk inkokning. Vidare genomgång av olika matvaror (kött, fisk, grönsaker, svamp, bär och frukt), hur man bäst långtidsförvarar dem samt tips om tillagning
Inläsare: Gunilla Nöjd
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 6 tim., 39 min.
Utförlig titel: Konservering året runt
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : R&S, 1984
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007
Klassifikation: Qcad, Qcad/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1985 Inläst ur: Stockholm : R&S, 1984
Filstorlek: 139 MB
Medienummer: C60306